Newsletter  

Decoratiuni

TABLOU GUSTAV KLIMT - SARUTUL

Pret 80,00 RON (TVA inclus) *

De la E-BRAND DEVELOPMENT SRL - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - TABLOU GUSTAV KLIMT - SARUTUL

Dimensiuni - 45x60 cm


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - TABLOU GUSTAV KLIMT - SARUTUL

Tablou canvas 45x60cm
Lucrarea consta in imprimarea unei imagini de inalte rezolutii pe panza canvas, panza asemanatoare celei folosite pentru pictura, de o calitate foarte buna tratata la suprafata cu o compozitie care ajuta ca imaginile sa poata fi redate pana la cele mai mici detalii.
Inramarea se realizeaza pe un cadru de lemn brad tratat si uscat (sasiu), de 20 mm grosime. Tehnica de inramare este specifica lucrarilor moderne, cu panza acoperind integral sasiul din lemn, creand o senzatie de reala opera de arta si nemaifiind necesara nicio alta rama suplimentara.
Tabloul astfel creat este ambalat si sigilat cu grija pentru a evita orice deteriorare in timpul transportului. Livrat printr-un serviciu de curierat rapid, tabloul comandat il primiti gata pentru a fi atarnat pe perete, avand in pachet agatatorile necesare prinderii.
Optional se poate realiza si poster sau multicanvas! Pentru alte dimensiuni nu ezitati sa ne contactati!

Din aceeasi categorie cu TABLOU GUSTAV KLIMT - SARUTUL


Cuvinte cheie: obiecte decorative, rame tablouri, oglinzi, tablou canvas