Newsletter  

Decoratiuni

MULTICANVAS ARTA MODERNA

Pret 365,00 RON (TVA inclus) *

De la E-BRAND DEVELOPMENT SRL - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - MULTICANVAS ARTA MODERNA

Dimensiuni - 170x100 cm


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - MULTICANVAS ARTA MODERNA

Tablouri canvas set - 2x50x100cm + 1x70x100cm
Multicanvasul este set de tablouri modern, iar prin culoare si dimensiunea aleasa puteti realiza un decor exceptional.
Lucrarea consta in imprimarea unei imagini de inalte rezolutii pe panza canvas, panza asemanatoare celei folosite pentru pictura, de o calitate foarte buna tratata la suprafata cu o compozitie care ajuta ca imaginile sa poata fi redate pana la cele mai mici detalii. Inramarea se realizeaza pe un cadru de lemn brad tratat si uscat (sasiu), de 20 mm grosime.
Tehnica de inramare este specifica lucrarilor moderne, cu panza acoperind integral sasiul din lemn, creand o senzatie de reala opera de arta si nemaifiind necesara nicio alta rama suplimentara. Tablourile astfel create sunt ambalate si sigilate cu grija pentru a evita orice deteriorare in timpul transportului. Livrat printr-un serviciu de curierat rapid, setul comandat il primiti gata pentru a fi atarnat pe perete, avand in pachet agatatorile necesare prinderii si instructiunile de montaj.
Acest set se poate realiza si la alte dimensiuni, ne puteti solicita acest lucru pe email: office@magazintablouri.ro sau la telefon: 0752 362 362

Din aceeasi categorie cu MULTICANVAS ARTA MODERNA


Cuvinte cheie: obiecte decorative, rame tablouri, oglinzi, set tablouri canvas, multicanvas