Newsletter  

Decoratiuni

PROFILE DECORATIVE CORNISE

Pret 12,00 RON (nu contine TVA) *

De la DECOSTYRENE -

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - PROFILE DECORATIVE CORNISE

Dimensiuni - 1.20 m


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - PROFILE DECORATIVE CORNISE

Profile Decorative
Cornisele Decorative Decostyrene´┐Ż pentru fatada adauga personalitate,frumusete si stil casei tale, avand o calitate superioara la costuri mult mai reduse decat sistemele clasice pentru decorare a cladirilor.
Profilele Decostyrene´┐Ż sunt prezentate spre comercializare in magazinele de profil.Panoul de prezentare contine materiale publicitare in care sunt prezentate modele de cornise, ancadramente, pervazuri si chei de bolta.
Daca va plac oricare dintre modelele noastre standard sau doriti sa deveniti propriul arhitect al casei, va rugam sa ne anuntati si va vom trimite comanda pe baza specificatiilor dvs. Puteti sa ne trimiteti pe e-mail, posta, fax desenele modelelor personalizate in oricare dintre urmatoarele formate, PDF, DXF, DWG, JPG, GIF, PNG, TIFF impreuna cu numarul de piese de care aveti nevoie. Va vom trimite un raspuns care va rezolva "impasul" in care se afla casa dumneavoastra.
Va rugam sa nu ezitati sa ne sunati daca aveti intrebari cu privire la comanda sau cu privire la produsele noastre. Asteptam sa ne vizitati si pe site.
http://www.decostyrene.ro/Produse.html


Cuvinte cheie: obiecte decorative, profile la ferestre, profile decorative, cornise decorative, ancadramente decorative, pervazuri decorative, chei de bolta decorative