Newsletter  

Decoratiuni

SEMINEU ELECTRIC 3D STONE

Pret 0,00 RON (TVA inclus) *

De la XMOB.RO - MOBILIER SI SEMINEE - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - SEMINEU ELECTRIC 3D STONE

Garantie - 24 luni


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - SEMINEU ELECTRIC 3D STONE

Seminee electrice 3D cu sunet Stone cu efect de flacara 3D. Semineul electric de lux Stone de la Dimplex este conceput pentru clientii ce isi doresc un semineu electric 3D ecologic ce pastreaza proprietatile unui semineu rustic: efect de flacara real, sunet real si sistem de incalzire.
Semineele electrice 3D Dimplex sunt potrivite ca seminee de apartament sau pot fi amplasate in spatii de receptie, camere de hotel, restaurante, mai exact oriunde se afla disponibila o priza de 220V.
Prin efectul de flacara 3D, focarele de seminee electrice ne ofera o imagine vizuala identica cu cea a unui semineu classic pe lemne. In plus, semineele electrice 3D Dimplex sunt seminee electrice cu sunet real ce imita fidel sunetul bustenilor care ard in foc.
Semineele electrice 3D Dimplex se pot folosi in orice anotimp pentru o atmosfera romantica, iar in perioadele reci aeroterma silentioasa cu termostat ne rasfata prin aportul de caldura constant.
Semineul electric 3D Stone este un produs verde: nu produce emisii, nu consuma oxigenul din incapere, nu prezinta risc de ardere.

Din aceeasi categorie cu SEMINEU ELECTRIC 3D STONE


Cuvinte cheie: seminee, semineu electric cu focar 3d, semineu electric cu aeroterma, semineu electric cu termostat, semineu electric cu sunet