SALTEA ORTOPEDICA MEDICAL BIO MEMORY AQUAGEL AIR-FRESH ALOE-VERA, 80x200 CM

424 LEI

SALTEA ORTOPEDICA MEDICAL BIO MEMORY
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Structura saltelei:
Strat Superior: Memory Aquagel-AirFresh 2 cm (densitatea 50 kg/mc)
Strat Inferior: Spuma poliuretanica 14 cm HD-High Resilience (densitatea 30 kg/mc)

Banda tridimensionala are rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai. Aerul trece prin banda, fiind ventilat total, salteaua ramanand uscata.Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliminata rapid si eficient.

Fixarea componentelor se face prin matlasare pe intreaga suprafata

Poliuretan indeformabil +fibra analergica antipraf

Strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 gr/mp pe ambele parti ale saltelei

Strat TNT de 30 gr pe ambele parti ale saltelei

Inaltime saltea: 18 cm (+/- 1 cm)

Grosime Memory: 2 cm

Grad Fermitate: Ferma

Greutate recomandata: 110kg/persoana

Material suprafata Aloe Vera Fresh

Tesatura de acoperire este moale si delicata imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera tratata impotriva acarienilor si microorganismelor. Astfel salteaua se pastreaza uscata prevenind aparitia transpiratiei, caldurii si umiditatii. Materialul Aloe Vera are multe efecte benefice pentru organism, calmeaza, mentine un mediu placut si revigoreaza pielea. Riscul aparitiei alergiilor este indepartat iar dumneavoastra va bucurati de o saltea sanatoasa, te vei trezi relaxat si complet odihnit.



Beneficii:
Salteaua AquaGel are proprietatea de a scadea temperature cu 3-4 grade C datorita stratului de Memory Foam cu insertie de gel. Disipa caldura uniform imprastiata pe toata suprafata saltelei si mentine o temperatura placuta si de lunga durata. Salteaua are un efect de fresh si o senzatie de prospetime.

Spuma vasco-elastica memory reactioneaza la greutatea si caldura corpului oferind suport pe toata perioada somnului. Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor.

Structura saltelei de memorie are caracteristici excelente si face salteaua ortopedica. In acelasi timp are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala.

De fapt acest material, reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara.

Ofera un sentiment total de bunastare si luminozitate.

Coloana este intotdeauna corecta si prin urmare sunt saltele excelente pentru cei care sufera de scolioza, hernie si sciatica.

Intretinere:
Aspira periodic salteaua. Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil. Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare. Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila. Folosirea unei huse de protectie este recomandata, pentru a proteja salteaua de elementele externe (praf, mizerie, transpiratie) Cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita.Salteaua se curata frecvent si numai cu aspiratorul. Este bine ca saltelele sa fie intoarse odata la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare).Salteaua daca este rulata se asteapta 24 ore dupa care se poate folosi.

Livrare gratuita

Garantie - 36 luni