Newsletter  

Mobila

DESIGN INTERIOR CASA CONSTANTA

Pret 16,00 EUR (nu contine TVA) *

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - DESIGN INTERIOR CASA CONSTANTA

Dimensiuni - 195 mp


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - DESIGN INTERIOR CASA CONSTANTA

Proiect design interior casa realizata in stil clasic de lux in Constanta. Constanta reprezinta doar cadrul povestii, pe cand adevaratul decor il creezi tu, cu ajutorul unui designer profesionist, in interiorul casei sau vilei tale. Fie ca alegi sa-ti petreci aici doar vacantele, fie ca te bucuri de fiecare clipa din viata ta in acest loc special, decorul vilei trebuie sa reprezinte mereu o sursa de admiratie pentru cei care-ti trec pragul si o sursa de relaxare, liniste si visare pentru tine. Astfel maretia exterioara a unei vile trebuie sa fie completata de eleganta si pretiozitatea unui design interior
pe masura. De aceea pentru a ne bucura de un rasfat deplin intr-un loc special ca si Constanta, iti propun sa apelezi la serviciile unui designer profesinist care va reusi sa imbine sensibitatea locului cu originalitatea dorintelor tale si specificitatea stilului clasic, dand nastere unui design impresionant care te va face sa te simti special.
Nobili Interior Design .

Din aceeasi categorie cu DESIGN INTERIOR CASA CONSTANTA


Cuvinte cheie: accesorii mobila, accesorii sertare, usi, design interior casa constanta