Newsletter  

Decoratiuni

PERDELE SI DRAPERII DORMITOR

Pret 90,00 RON (nu contine TVA) *

De la NikyDecor.ro - Constanta

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - PERDELE SI DRAPERII DORMITOR

Dimensiuni - 290 cm


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - PERDELE SI DRAPERII DORMITOR

Colectiile noastre de perdele si draperii sunt concepte ale celor mai renumiti designeri din UE (Mario Caveli, Jover) care au armonizat culoarea cu tesatura, incepand de la matase naturala, brocard de cea mai inalta calitate, jaquard, insertii fine de broderie, organza, pana la tesaturi naturale, intr-o varietate de culori. Astfel colectiile de perdele si draperii acopera toate stilurile de amenajari, de la stilul clasic-baroc pana la stilul modern-exclusivist. Solutii complete: sisteme de prindere(sine perdele din aluminiu cu masca, galerii metalice, galerii/sine perdele curbate la comanda, draperii romane, paneluri japoneze confectionate din materiale de perdele si draperii, capse(inele)ptr. perdele si draperii, design interior. Livram in tara prin curierat rapid. Pentru detalii suplimentare accesati site-ul nostru web: Perdele si draperii dormitor. Storuri romane Constanta, Perdele romane Constanta, Jaluzele romane Constanta, Draperii roman shades, Draperii romane ptr. pereti cortina, Magazin perdele si draperii Constanta Draperii romane la comanda. Confectionam la comanda draperii si storuri romane. Showroom-Constanta.

Din aceeasi categorie cu PERDELE SI DRAPERII DORMITOR

PERDELE SI DRAPERII DORMITOR

KIANTI

Pret: 190,00 RON

Home-sweet.eu


Cuvinte cheie: textile, perdele, draperii, perdele si draperii dormitor, colectie perdele si draperii, sine perdele din aluminiu cu masca, galerii metalice, galerii/sine perdele curbate la comanda, draperii romane, paneluri japoneze