Newsletter  

Decoratiuni

LENJERII DE PAT PRETURI

Pret 59,00 RON (nu contine TVA) *

De la NikyDecor.ro - Constanta

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - LENJERII DE PAT PRETURI

Niky D├ęcor comercializeaza lenjerii de pat ,lenjerii de pat din bumbac 100%, damasc satinat in dungi, pilote de pat antialergice, perne de pat cu umplutura antialergica, huse protectii saltea. Producator lenjerii de pat. Lenjerii de pat damasc, Lenjerii de pat bumbac, Lenjerii de pat bumbac satinat, Lenjerii damasc Hotel, Lenjerii damasc in dungi, Lenjerii damasc satinat, Lenjerii constanta, Lenjerii de pat hotel. Producatori lenjerii de pat, lenjerii de pat, lenjerie pat, lenjerii de pat damask, lenjerii de pat bumbac, lenjerii de pat hotel, producatori lenjerii hotel, lenjerii de pat damasc in dungi, lenjerii bumbac satinat. Pentru oferta completa de pret pentru lenjerii de pat accesati link-ul urmator: www.nikydecor.ro .

Din aceeasi categorie cu LENJERII DE PAT PRETURI


Cuvinte cheie: textile, pilote, perne, lenjerie de pat, cuverturi, lenjerii de pat damasc, lenjerii de pat bumbac, lenjerii de pat bumbac satinat