SEZLONG DE INTERIOR, AMBIENT LOUNGE AVATAR ECO, TEXTIL PREMIUM

1499 LEI

SEZLONG DE INTERIOR, TEXTIL PREMIUM
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Modelul Avatar este cel mai bun fotoliu de cinema, umplut cu granule moi. Asigura suport pentru intreg corpul si urmareste curbele acestuia. Cu tesaturi de inalta calitate si rezematoare inalta; nu vei fi la marginea scaunului nici macar in timpul celui mai tensionat thriller.

Daca vrei sa stii care este cel mai bine vandut material sofisticat dar clasic pentru a se potrivi in orice paleta de culori din casa ta; decizia de achizitie vine in mod natural.

Modelul Eco Weave ofera nuante solide, iar modelul Avatar ofera suport solid pentru multi ani de urmarit filme in camera ta de cinema. Pe acest fotoliu destinat vizionarii de filme poti fi la fel de clasic sau de sic ca un critic de film.

Da sunetul mai tare, ia telecomanda si paharul cu vin, lasa-te pa spate si bucura-te de actiune! In confortul casei tale nu vei avea niciodata o persoana inalta pe scaunul din fata, nimeni nu te va ridica pentru a merge la toaleta si nici nu te va deranja vreun telefon mobil in momentele critice ale actiunii. Vizioneaza piesa si simte actiunea cu modelul Ambient Lounge Avatar Eco Weave.

Tesatura este un mix de fibre crem si maronii cu insertii subtile de negru. Se va potrivi perfect in orice tema de culoare de interior.

Extrem de rezistent in timp. Este destinat canapelelor din gama de top, astfel si modelul Eco Weave se incadreaza in aceeasi categorie.

Toate articolele de interior sunt fabricate din materiale de inalta calitate. Acestea sunt atent selectate de echipa noastra pentru o potrivire perfecta in caminul tau si cu ultimele tendintele in design. Materialele sunt placute la atingere si rezistente in timp, ideale pentru viata agitata dintr-un living room.

Ambient Lounge pune mare accent pe siguranta consumatorului. Materialele noastre au fost testate pentru a respecta standardele europene si internationale. Nu se poate asocia cu un fotoliu puf clasic

Fotoliile Ambient Lounge sunt in mod normal mult mai usor de ingrijit decat canapelele traditionale deoarece se poate goli husa, materialul putand fi curatat foarte simplu. Se recomanda spalare usoara la masina de spalat (fara programul de stoarcere) sau spalare de mana.

Dimensiuni: I: 80cm | L: 65cm | A: 125cm | Greutate (husa): 3.2kg

Garantie - 24 luni