Newsletter  

Decoratiuni

DRAPERII BLACKOUT-PERDELE SI DARPERII

Pret 115,00 RON (nu contine TVA) *

De la SC NIKY COMSTIL SRL - Constanta

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - DRAPERII BLACKOUT-PERDELE SI DARPERII

Dimensiuni - 300 cm


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - DRAPERII BLACKOUT-PERDELE SI DARPERII

Oferta perdele si draperii, draperii blackout Pierott pentru living si dormitor. Perdele si Draperii rezidential, Perdele si Draperii Hotel&Restaurant, Perdele si Draperii moderne, Perdele Draperii living, Perdele si Draperii dormitor, Perdele si draperii de lux, Perdele organza, Perdele matase, Draperii Black-out, Draperii si Perdele, Perdele si Draperii la comanda, Storuri, Roman shades, Galerii perdele.
- Disponibil la comanda.
Colectiile de perdele si draperii sunt speciale, fiind create de cei mai renumiti designeri in domeniu din Italia, Spania, cuprinzand toate stilurile de amenajari. Perdele si draperii cu preturi cuprinse intre 35 si 200 lei ml. Vindem perdele si draperii, perdele si draperii moderne, draperii stil clasic, draperii blackout, perdele din voal, organza sau fir de matase. Perdele si draperii moderne pentru dormitoare, camere de zi cu motive florare sau iuni. Oferta draperii blackout living, dormitor prezentate in peste 200 de modele. Lucram cu materiale de cea mai buna calitate pe care le importam de la cele mai renumite firme producatoare de perdele si draperii.

Din aceeasi categorie cu DRAPERII BLACKOUT-PERDELE SI DARPERII


Cuvinte cheie: textile, perdele, draperii, perdele si draperii moderne, perdele si draperii living, perdele si draperii dormitor, perdele si draperii de lux