Newsletter  

Decoratiuni

HUSE SCAUNE, ESARFE, FETE DE MASA, NAPROANE

Pret 10,00 RON (TVA inclus) *

De la SC JOHNNY SRL - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - HUSE SCAUNE, ESARFE, FETE DE MASA, NAPROANE

Dimensiuni - toate cm

Garantie - 10 ani


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - HUSE SCAUNE, ESARFE, FETE DE MASA, NAPROANE

Husele pentru scaune sunt foarte folosite in ultimii ani de catre toate restaurantele, hotelurile, cantinele si toate unitatile de acest gen deoarce schimba total aspectul Salii in care are loc un eveniment special.
O unitate care foloseste aceasta inbracaminte pentru scaun, are schimbata radical imaginea. Se poate schimba de la un eveniment la altul neschimband scaunul ci doar husa.
Atelierul nostru de croitorie confectioneaza huse pentru scaune inca din 1999 de la modele clasice tip sac pana la modelele pe forma scaunului avand diferite modele de cute. Husele pentru scaune se pot confectiona dintr-o gama variata de materiale cum ar fi: Satin, tafta, damasc, brocard, minimat, captuseala, tafta creponata, doc si multe altele la alegerea clientului 0729594098 0724651104

Din aceeasi categorie cu HUSE SCAUNE, ESARFE, FETE DE MASA, NAPROANE


Cuvinte cheie: textile, huse scaune, huse scaune bucatarie, esarfe, fete de masa, naproane, satin, tafta, damasc, brocard, minimat, captuseala, tafta creponata, doc