PRELATA TRANSPARENTA CU CAPSE SI BRIDE

0

PRELATA TRANSPARENTA CU CAPSE SI BRIDE
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de INCHIDERI TERASE

Prelata transparenta cu capse si bride - Prelata transparenta cu capse si bride reprezinta o copertina verticala alcatuita dintr-un plastic transparent care are o grosime de 0.8 mm. rezistenta acestei prelate la ploaie, vant si zapada este data de sistemul cu care se inchide cu bride si capse.


O solutie foarte buna pentru inchiderea acestei terase este acoperirea si protectia spatiilor exterioare asigurand buna etansare a acestora. Sistemul se bazeaza pe o prelata transparenta cu functie de rulou transparent si poate fi adaptat la toate formele avand de asemenea si posibilitatea de a personaliza culorile.


Capsele vor fi batute pe rulourile din folie si bridele pe zidarie si lemn fiind asigurat astfel un grad foarte mare de flexibilitate in timpul montajului.


Prelata transparenta cu capse si bride - montaj rapid si usor


La o prima vedere inchiderea teraselor cu bride si capse poate sa para o solutie mult prea simpla si neprofesionala dar avantajele oferite de preti de vant se vad imediat din mai multe motive.


Folia transparenta pentru terase este un perete antivant foarte rezistent care odata montat protejeaza foarte bine tot spatiul. Prelata transparenta din plastic va fi montata foarte usor si nu necesita ajutor profesional asa cum se intampla in cazul inchiderii teraselor utilizand folie transparenta.


Inchiderea terasei se va face foarte rapid introducand bridele in zona interioara a capselor si nu este afectata de aceasta actiune.


Prelata transparenta cu capse si bride - posibilitati de utilizare


Terasele inchise cu prelata transparenta cu capse si bride sunt un mod prin care foliile pot fi utilizate. De asemenea se pot plia perfect si pe alte tipuri de arhitecturi precum prelate pentru foisoare, cafenele, restaurante sau hoteluri.


Pentru foisoare aceasta prelata transparenta este indispensabila la fel ca si pentru alte inchideri similare. In cazul restaurantelor aceste rulouri sunt folosite pe post de pereti de vant si sunt foarte eficiente.


Prelata transparenta cu capse si bride - o solutie perfecta usor de demontat


Pe cat este de usor de montat, prelata transparenta cu capse si bride se va demonta la fel de simplu si de usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti legaturile din bride si sa rulati folia transparenta. Proprietatile acesteia nu se vor modifica in timpul demontarii ceea ce ofera un avantaj foarte important.


Oricum, in ceea ce priveste demontatul, cele mai multe persoane prefera sa pastreze prelata transparenta cu capse si bride odata montata pana in momentul in care aceasta se deterioreaza, adica pentru foarte mult timp.


Prelata transparenta cu capse si bride - alte informatii utile


Prelatele pot sa fie gasite sub diverse denumiride catre persoanele interesate. Pot fi cautate dupa expresia prelata transparenta pentru terase pret, sau prelate transparente pt terase. De asemenea, se gasesc si sub numele alternavit de prelata transparenta balcon sau chiar prelate balcon.


Printre cele mai des intalnite denumiri ale prelatelor se numara prelate transparente, pereti de vant sau prelata transparenta pentru foisor. Utilizarea lor preponderenta pentru foisoare le face sa se numeasca simplu prelate foisor sau prelate pentru foisor. Intreband asa in magazine, cu siguranta comerciantul va sti ce produs sa va ofere.


Prelata transparenta cu capse si bride - Informatii suplimentare


Firma noastra va ofera si urmatoarele produse: copertine balcon, copertine retractabile, marchiza, prelata terasa, prelate transparente cu capse si bride, inchideri terase cu sticla, copertine terase, inchidere balcon cu sticla, umbrele terase, copertine mobile, copertine intrare casa.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate