Newsletter  

Mobila

SALTEA OSTEOPAT

Pret 3268,00 RON (TVA inclus) *

De la DOMAFON SRL - Timisoara

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - SALTEA OSTEOPAT

Dimensiuni - 160x200 cm

Garantie - 10* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - SALTEA OSTEOPAT

Lejera si confortabila, raspunde optim la greutatea corporala furnizand un suport optim coloanei vertebrale. Husa este detasabila din tesatura Silpure tratata antiacarieni, lavabila in apa.
Viscolattex by Valentino Tessuti este un material termosensibil care se reactioneaza usor la caldura corpului. Acest fapt e important mai ales in cazul persoanelor usoare care pot astfel sa se bucure de adaptarea progresiva a suprafetei de contact a saltelei la propriul corp, lucru realizabil in trecut doar cu o saltea foarte (prea) moale care insa nu e in masura sa sustina coloana vertebrala.
Viscolattex by Valentino Tessuti ofera asadar posibilitatea unui contact cat mi mare a corpului cu salteaua si in acelasi timp, prin materialul Polilattex by Valentino Tessuti, si o sustinere sanatoasa a coloanei vertebrale.
Poliuretanii, folositi in realizarea produselor exclusive, sunt total lipsiti de latex natural datorita numarului persoanelor alergice la latex care crescut de la un an la altul.
CARACTERISTICI:
Nucleu constituit din 3 elemente specifice:
Viscolattex - h:7cm
Polilattex - h:13cm cu striatii care permit un schimb constant de aer si o buna adaptare a corpului la suprafata saltelei
capuseala protectiva de bumbac elasticizat


Cuvinte cheie: mobila dormitor, saltele, saltea, saltea osteopat, saltea cu husa detasabila