MASA CU FOC PENTRU TERASA MURA 101, LEMN MASIV, OLIVE

2500 LEI

MASA CU FOC PENTRU TERASA LEMN MASIV
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Masa cu foc MURA 101 este prevazut cu un sistem de ardere, care creeaza o atmosfera speciala si confera caldura ambientului in care este amplasata. Investitia intr-o masa MURA este o investitie in a creste calitatea timpului petrecut cu familia sau prietenii. Intr-o lume caracterizata de stres, am ales sa ne intoarcem la unul dintre elementele primordiale ale naturii – focul, de a carui frumusete si caldura te poti bucura intr-un cadru primitor, confortabil si sigur.

Kitul de ardere se racordeaza la butelie GPL (nu este inclusa). Butelie se va amplasa in interiorul mesei, utilizatorul avand acces facil si direct la ea. Arzatorul este acoperit de piatra decorativa, care impiedica propagarea caldurii spre masa propriu zisa.

Acest produs este destinat exclusiv spatiilor outdoor, fiind un element care se potriveste in orice spatiu comercial sau rezidential. Masa cu foc MURA 101 este tratata cu vopsele si lacuri poliuretanice de exterior rezistente la frecare si raze UV cu performante generale exceptionale in protejarea suprafetelor lemnoase. Pentru intretinere se vor folosi produse de curatat / ceruit mobila, iar cand ploua se acopera in totalitate; iarna se depoziteaza in loc uscat.

MATERIAL: lemn masiv

DIMENSIUNI

Lungime: 1000 mm
Latime: 1000 mm
Inaltime: 600 mm

Garantie - 24 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate