Newsletter  

Decoratiuni

FOISOARE DIN LEMN ( FO032 )

Pret 0,00 RON (TVA inclus) *

De la ECODECORE STYLE SRL - Alexandria

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - FOISOARE DIN LEMN ( FO032 )

Garantie - 3 ani* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - FOISOARE DIN LEMN ( FO032 )

Foisor Patrat executat din lemn de brad, acoperit cu panza de protectie solara teflonata, cu rezistenta speciala la raze UV si umiditate, lemn tratat si lacuit (orice nuanta din paletarul de culori).
Sc Ecodecore Style Srl executa mobilier de gradina pe comanda: foisoare, pergole, terase de lemn, garduri in orice judet al tarii. Pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati.
Transportul si montajul foisorului sunt asigurate oriunde in Romania.
http://eds.com.ro/ro/foisoare.php
foisoare de gradina, foisaore din lemn, modele foisoare, foisoare rustice, mobilier de gradina, pavilioane de lemn, terase de lemn, foisoare de gradina, foisoare din lemn, foisoare rustice, foisoare curte, foisoare de lemn, foisoare din lemn pentru gradina, foisoare, preturi mobilier de gradina din lemn, mobilier de gradina rustic, terase de curte, terase de vara din lemn, terase din lemn, poze terase lemn, pergole din lemn, pergole terase, pergole foisoare, garduri din lemn, garduri de lemn.

Din aceeasi categorie cu FOISOARE DIN LEMN ( FO032 )


Cuvinte cheie: mobilier gradina, foisoare, chioscuri, foisor patrat, foisoare rustice, foisor octogonal din lemn, foisor dreptunghiular din lemn, lemn de brad, panza de protectie solara teflonata