Newsletter  

Decoratiuni

FOISOR OCTOGONAL DIN LEMN ( FO 025)

Pret 0,00 RON (TVA inclus) *

De la ECODECORE STYLE SRL - Alexandria

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - FOISOR OCTOGONAL DIN LEMN ( FO 025)

Garantie - 3 ani* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - FOISOR OCTOGONAL DIN LEMN ( FO 025)

Eco Decore Style SRL pune la dizpozitia clientului o gama diversificata de foisoare rustice si executa la comanda diverse modele la diferite dimensiuni.
Ne propunem sa va oferim o paleta bogata de mobilier de gradina precum si constructii anexe - foisoare, care sa va ajute sa va bucurati mai mult de casa si gradina dumneavoastra.
Detalii de executie:
� Foisoarele de gradina sunt de obicei octogonale, hexagonale sau patrate.
� Structura stalpilor de sustinere au 100mm x 100mm si o inaltime de minim 2 m.
� Inaltimea la coama: de la minim 2.2 m.
� Acoperisul foisoarelor este realizat din sindrila bituminoasa.
� Elementele foisoarelor sunt realizate din balustrii sau diverse elemente din brad avand o umiditate de 10 -12 %, cu dimensiuni diferite in functie de suprafata sau model ceea ce asigura o rezistenta foarte buna.
� Lemnul este tratat special. Foisoarele fiind executate din lemn de brad, lacuirea lemnului se face in 3 straturi oferind o protectie foarte mare din punct de vedere fungic , ignifug, impotriva intemperiilor, si protectie UV. Finisajul se asigura cu impregnant si ceara pe baza de apa oferite de catre furnizorul GOLDA ROMANIA SRL ce reprezinta marca italiana de lacuri si vopsele SAYERLACK si confera protectia si colorarea lemnului, cu filtre U.V. in strat dublu sau triplu.
� Fundatia: poate fi de mai multe tipuri, dar in functie de sol, recomandam o platform betonata cu o grosime de minim 15 -20 cm,acoperita cu fie o sapa finisata din beton, gresie, granit, travertin, pavele, etc (optional asiguram si dusumea).
� Se realizeaza premontaj la sediul nostru(fabrica).
� Dupa premontaj, se transporta si monteaza foisorul pe pozitie.
� Oferim montajul si transportul foisoarelor pe intreg teritoriul Romaniei.
Pentru a vizita galeria intreaga de modele vizitati pagina noastra web http://www.eds.com.ro/ro/foisoare.php


Cuvinte cheie: mobilier gradina, foisoare, chioscuri, foisor octogonal din lemn, foisoare rustice, foisor dreptunghiular din lemn, lemn de brad, sindrila bituminoasa