Newsletter  

Decoratiuni

FOISOARE DIN LEMN REZIDENTIALE ( FO 005)

Pret 0,00 RON (TVA inclus) *

De la ECODECORE STYLE SRL - Alexandria

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - FOISOARE DIN LEMN REZIDENTIALE ( FO 005)

Garantie - 3 ani* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - FOISOARE DIN LEMN REZIDENTIALE ( FO 005)

Foisor octogonal sau hexagonal executat din lemn de brad, acoperit cu sindrila bituminoasa, tratat si vopsit cu ceara pe baza de apa( orice nuanta din paletarul de culori ).

Sc Ecodecore Style Srl executa mobilier de gradina pe comanda: foisoare, pergole, terase de lemn, garduri in orice judet al tarii. Pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati.

Transportul si montajul foisorului sunt asigurate oriunde in Romania.

web:http://www.eds.com.ro/ro/foisoare.php

foisoare de gradina, foisaore din lemn, modele foisoare, foisoare rustice, mobilier de gradina, pavilioane de lemn, terase de lemn, foisoare de gradina, foisoare din lemn, foisoare rustice, foisoare curte, foisoare de lemn, foisoare din lemn pentru gradina, foisoare, preturi mobilier de gradina din lemn, mobilier de gradina rustic, terase de curte, terase de vara din lemn, terase din lemn, poze terase lemn, pergole din lemn, pergole terase, pergole foisoare, garduri din lemn, garduri de lemn.

Din aceeasi categorie cu FOISOARE DIN LEMN REZIDENTIALE ( FO 005)


Cuvinte cheie: mobilier gradina, foisoare, chioscuri, foisor octogonal din lemn, foisoare rustice, foisor dreptunghiular din lemn, lemn de brad, sindrila bituminoasa, foisoare rezidentiale