Newsletter  

Decoratiuni

SCAUN DE TERASA RIVER BLACK

Pret 0,00 RON (TVA inclus) *

De la XMOB.RO - MOBILIER SI SEMINEE - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - SCAUN DE TERASA RIVER BLACK

Garantie - 24 luni


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - SCAUN DE TERASA RIVER BLACK

Scaunul River Black este un scaun de terasa special conceput pentru mobilarea locatiilor din segmental Horeca fiind o piesa veritabila de mobilier de exterior.
Scaunul pentru terasa River Black este realizat din impletitura din materiale plastice rezistente cu aspect de mobilier exotic de rattan pe cadru din aluminiu finisat in nuante de bambus.
Aceste scaune de terasa fac parte din gama de mobilier profesional pentru terasa. Grosimea cadrului de aluminiu de 3.2 cm, cu fir otelit la exterior il recomanda pentru a fi folosit in regim intensiv ca mobilier de terasa pentru terase de restaurante, cafenea, diverse locatii de alimentatie publica.
Impreuna cu placi de mese din Werzalit se pot crea seturi de mese si scaune de terasa confortabile si cu un design deosebit in ton cu ultimele tendinte in domeniu.
Scaunele de terasa River Black sunt stivuibile. Astfel in perioada in care terasa nu este utilizata acestea pot fi depozitate fara a ocupa mult spatiu.
Mobilierul de terasa oferit de XMOB face parte din categoria de mobilier profesional de terasa. Alegand acest tip de mobilier de terasa veti conferi locatiei dumneavoastra un aspect deosebit si veti scapa de grija inlocuirii mobilierului defect.
Clientii locatiei dumneavoastra vor aprecia confortul deosebit al acestui mobilier de exterior si vor reveni cu placere oricand.

Din aceeasi categorie cu SCAUN DE TERASA RIVER BLACK


Cuvinte cheie: mobilier gradina, scaune, banci gradina, terase, balcoane, mobilier terasa, scaun de terasa, scaun terasa cu cadru aluminiu, scaun terasa stivuibil, scaun terasa cafenea, scaun terasa aluminiu si plastic, scaun terasa