Newsletter  

Decoratiuni

SCAUNE DE TERASA CARERA SILVER

Pret 0,00 RON (TVA inclus) *

De la XMOB.RO - MOBILIER SI SEMINEE - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - SCAUNE DE TERASA CARERA SILVER

Garantie - 2 ani


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - SCAUNE DE TERASA CARERA SILVER

Descriere produs
Scaunul Carera Silver este un scaun de terasa special conceput pentru mobilarea locatiilor din segmental Horeca fiind o piesa veritabila de mobilier de exterior.
Scaunul pentru terasa Carera Silver este realizat din impletitura din materiale plastice rezistente cu aspect de mobilier exotic de rattan pe cadru din aluminiu finisat in nuante de bambus.
Aceste scaune de terasa fac parte din gama de mobilier profesional pentru terasa. Grosimea cadrului de aluminiu de 3.2 cm, impletitura din fibra compozita cu fir otelit la exterior il recomanda pentru a fi folosit in regim intensiv ca mobilier de terasa pentru terase de restaurante, cafenea, diverse locatii de alimentatie publica.
Impreuna cu placi de mese din Werzalit se pot crea seturi de mese si scaune de terasa confortabile si cu un design deosebit in ton cu ultimele tendinte in domeniu.
Scaunele de terasa Carera sunt stivuibile. Astfel in perioada in care terasa nu este utilizata acestea pot fi depozitate fara a ocupa mult spatiu.
Mobilierul de terasa oferit de XMOB face parte din categoria de mobilier profesional de terasa. Alegand acest tip de mobilier de terasa veti conferi locatiei dumneavoastra un aspect deosebit si veti scapa de grija inlocuirii mobilierului defect.
Clientii locatiei dumneavoastra vor aprecia confortul deosebit al acestui mobilier de exterior si vor reveni cu placere oricand.

Din aceeasi categorie cu SCAUNE DE TERASA CARERA SILVER


Cuvinte cheie: mobilier gradina, scaune terasa, scaune gradina, scaune cafenea, scaune stivuibile, scaune cu cadru aluminiu, scaun aspect de mobilier exotic de ratan