Newsletter  

Decoratiuni

SCAUN DE TERASA SAMBA


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - SCAUN DE TERASA SAMBA

Scaunul Samba este un scaun de terasa special conceput pentru mobilarea locatiilor din segmentul Horeca fiind o piesa veritabila de mobilier de exterior.
Scaunul pentru terasa Samba este realizat din impletitura din materiale plastice rezistente cu aspect de mobilier exotic de rattan pe cadru din aluminiu finisat in nuante de bambus.
il recomanda pentru a fi folosit in regim intensiv ca mobilier de terasa pentru terase de restaurante, cafenea, diverse locatii de alimentatie publica.
Impreuna cu placi de mese din Werzalit se pot crea seturi de mese si scaune de terasa confortabile si cu un design deosebit in ton cu ultimele tendinte in domeniu.
Scaunele de terasa Samba sunt stivuibile. Astfel in perioada in care terasa nu este utilizata acestea pot fi depozitate fara a ocupa mult spatiu.
Mobilierul de terasa oferit de XMOB face parte din categoria de mobilier profesional de terasa. Alegand acest tip de mobilier de terasa veti conferi locatiei dumneavoastra un aspect deosebit si veti scapa de grija inlocuirii mobilierului defect.
Clientii locatiei dumneavoastra vor aprecia confortul deosebit al acestui mobilier de exterior si vor reveni cu placere oricand.


Cuvinte cheie: mobilier gradina, scaun de terasa, scaun terasa cu cadru aluminiu, scaun terasa cu impletitura compozita, scaun gradina, scaun cafenea, scaun restaurant