Newsletter  

Decoratiuni

COPERTINA

Pret 0,00 RON (TVA inclus) *

De la SC TENTROM PARADISE SRL - Mogosoaia

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - COPERTINA

Dimensiuni - 5.00mx1.50m cm

Garantie - 5ani

Finantare - op,cec,* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - COPERTINA

Un sistem de copertina cu brate retractabile montate pe o bara de 40mm pe 40mm, putand sa facem prinderea pe perete acolo unde dorim. Coperinele pot fi automatizate sau manuale. Dimensiunile copertinei sunt: 7m cu o deschidere de 3,50m Pentru copertine cu deschideri mai mari de 3,50 se vor monta suporti separati de prindere a bratelor retractabile
Cel mai raspandit sistem de copertina cu brate care ofera un grad sporit de flexibilitate la amplasare, deoarece se amplaseaza sprijinita numai pe suportii de sprijin proprii.
Valorificand know-how-ul K.H. FLOROS in mecanisme, brate, contragreutati, suporti pentru brate si suporti de sprijin, am creat cea mai buna bara de pe piata.
Flexibila intrucat poate combina toate tipurile de contragreutati si brate in functie de necesitatile si gusturile fiecarui client si producator.

Din aceeasi categorie cu COPERTINA

COPERTINA

MARCHIZE

Pret: 160,00 RON

CONVAN SRL

COPERTINA

COPERTINE

Pret: 150,00 RON

ALFA TOTAL


Cuvinte cheie: mobilier terasa, umbrela terasa, copertine, copertina cu brate retractabile, copertine automatizate, copertine manuale