Newsletter  

Mobila

SCAUN TERASA COSTA

Pret 72,00 EUR (nu contine TVA) *

De la SC TRENDFURNITURE SRL - Cluj Napoca

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - SCAUN TERASA COSTA

Dimensiuni - 80x45x55 cm

Garantie - 1 an* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - SCAUN TERASA COSTA

Scaunul de terasa Costa este un scaun pentru uz profesional, dar il recomandam cu caldura si pentru terasele private ca mobilier de gradina. Scaunul de terasa Costa face parte din colectia noastra de scaune de terasa concepute special pentru clientii nostri cei mai exigenti, care isi doresc scaune de terasa rezistente, robuste si cu un design unic.
Scaunul de terasa Costa are un schelet din teava de aluminiu de 32 mm diametru cu 1,5 mm grosimea peretelui, vopsit ca o imitatie de bambus. Impletitura, imitatie de ratan, este realizata din materiale plastice cu inalta rezistenta la ultraviolete, intemperii, ploaie sau diferente de temperatura.
Scaunele de terasa Costa sunt disponibile in mai multe variante de culori atat pentru scheletul de aluminiu, cat si pentru impletitura. Scheletul scaunului de terasa Costa poate fi Dark bamboo (bambus inchis), Woodlook sau Clasic Bamboo (bambus cu o tenta rosiatica), iar impletitura poate fi imitatie de Ratan Natural, Negru, Maro-leather look, Coffee sau Mocca (maro inchis). Scaunele de terasa Costa se pot combina cu mesele de terasa cu blaturi de masa Werzalit disponibile pe diverse decoruri si culori ce pot fi asortate astfel incat sa creeati seturi de mobilier de terasa armonioase cu locatia sau spatiul dvs.
Scaunele de terasa Costa sunt foarte practice si pentru ca sunt stivuibile. Se pot crea stive de pana la 10 scaune de terasa care ocupa aproximativ locul unuia singur cand sunt astfel depozitate. Acest lucru va permite ca pe perioada sezonului rece sa nu aveti nevoie de spatii mari de depozitare si nici sa nu distrugeti scaunele de terasa in timpul cat sunt depozitate stivuite. Designul scaunelor de terasa Costa este astfel realizat incat sa nu se produca deteriorari in momentul stivuirii.
Alegand scaunul de terasa Costa faceti o alegere inteleapta care va va scuti de probleme pe viitor, lasandu-va sa va indreptati intreaga atentie pe cresterea si intarirea afacerii dumneavoastra.


Cuvinte cheie: mobilier de gradina, scaun terasa, scaun gradina, mobilier terasa, scaun imitatie de ratan