Newsletter  

Mobila

Decoratiuni

PIELE NATURALA TAPITERIE CANAPELE SCAUNE

Pret 33,00 EUR (nu contine TVA) *

De la NikyDecor.ro - Constanta

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - PIELE NATURALA TAPITERIE CANAPELE SCAUNE

Dimensiuni - 4,5 mp


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - PIELE NATURALA TAPITERIE CANAPELE SCAUNE

Oferta piele naturala canapele bordo, model Zenith. Daca va doriti o canapea din piele naturala in Bucuresti, dar nu stiti care se potriveste cel mai bine spatiului in care doriti sa o amplasati, nu ezitati sa cereti sfatul unui designer interioare. In alegerea unei canapele din piele naturala conteaza atat designul acesteia, cat si culoarea, care trebuie sa se potriveasca cu restul incaperii.
Oferta noastra cuprinde si livrarea de piele naturala in Bucuresti prin Curierat rapid.
Comercializam de la cei mai importanti producatori din Europa piele naturala, bovina finisata pentru tapiterie canapele, fotolii, mobilier. Suntem importatori de materiale pentru tapiterie, piele naturala la metru disponibila in peste 15 colectii in modele si culori diferite. Colectiile cuprind si peste 500 de modele de stofa tapiterie mobila, canapele in stil clasic, baroc, modern. Materiale tapiterie canapele, Piele naturala canapele, paturi, scaune, mobilier cu latime de 140-280 cm. Materiale, stofe de tapiterie de cea mai buna calitate importate direct din Italia, Germania si Spania. Piele naturala tapiterie canapele, mobila. Piele naturala disponibila in peste 350 de culori. Piele naturala bovina cu dimensiunea de 3,8-4,9 mp/buc. Grosime piele naturala 0,9-1,5 mm . Preturi piele naturala canapele, 33-69 euro/mp fara tva in functie de model si grosime. Specificati in cererea de oferta categoria si nr, imaginii. Exp:Piele naturala, poza nr. 5. Livram piele naturala tapiterie oriunde in tara prin Curierat rapid. Piele naturala Atlantic, grosime 1,3-1,5 mm. Piele naturala Zenith , grosime 0,8-1,0 mm. Piele naturala Prescott, grosime 1,2-1,4 mm. Colectia de piele naturala Ocean are grosime 0,8-1,0 mm si dimensiune de 4,5-5,0 mp. Piele naturala Linea, grosime 0,9-1,0 mm. Comanda minima 1 piele de 4,5-5,0 mp. Livram stofa tapiterie, piele naturala in Constanta, Bucuresti, Pitesti, Brasov, Ploiesti, Cluj, Oradea, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Craiova dar si in alte orase in Romania. Pentru comenzi piele naturala ne puteti contacta prin intermediul siteului nostru web.

Din aceeasi categorie cu PIELE NATURALA TAPITERIE CANAPELE SCAUNE


Cuvinte cheie: Mobila bucatarie, Scaune bucatarie, PIELE NATURALA TAPITERIE CANAPELE SCAUNE