Newsletter  

Mobila

DESIGN INTERIOR BUCATARIE STIL CLASIC

Pret 18,00 EUR (nu contine TVA) *

De la GABRIELA DESIGN INTERIOR - Constanta

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - DESIGN INTERIOR BUCATARIE STIL CLASIC

Dimensiuni - 240 mp


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - DESIGN INTERIOR BUCATARIE STIL CLASIC

Avantajele unui proiect de design interior prin planificarea atentă a spatiului impreuna cu soluții de stocare si depozitare adecvate vă pot ajuta să profitați la maximum de o bucătărie mare intr-o casa sau intr-un apartament. Gândiți-vă la mobilier clasic sau modern, dulapuri lucioase, usi de sticla si electrocasnice integrate corespunzator amenajarii pe cale de a ajunge la o bucătărie funcțională, superba. Profita din plin de tavane înalte care pot fi infrumusetate cu scafe din rigips si cornise decorative din poliuretan in stil clasic sau modern. Puteți construi mobilierul de bucatarie sau dulapuri de perete pana la înălțimea tavanului care pot fi utilizate pentru depozitarea lucrurilor pe care nu le folositi in fiecare zi.
Gabriela Design Interior va ofera un serviciu de design interior pentru case, vile, apartamente cu posibilitatea achizitionarii unui pachet complet de amenajari interioare la cheie. Fie ca va doriti un concept unic de design interior casa, vila sau a unui spatiu comercial ( hotel, pensiune, restaurant, cafenea) suntem pregatiti sa va propunem cele mai bune solutii tehnice si practice pentru punerea in practica a unui concept realizat de un architect designer de interior profesionist. Daca aveti un proiect de casa sau apartament si optati pentru realizarea unui concept de design interior in Bucuresti sau alt oras din tara ne deplasam la locatie pentru o discutie aprofundata.

Din aceeasi categorie cu DESIGN INTERIOR BUCATARIE STIL CLASIC


Cuvinte cheie: mobila bucatarie, accesorii bucatarie, design interior bucatarie stil clasic