Newsletter  

Decoratiuni

PRES PERSONALIZAT ANTI PRAF-LOGO MATS


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - PRES PERSONALIZAT ANTI PRAF-LOGO MATS

In proportie de 70-80%, praful din cladirile comerciale si publice este adus din mediul exterior, de pe strazi. Podelele din zona intrarilor, holurilor si alte zone traficate intens sunt in mod special predispuse la acumularea de praf. Aceste zone sunt expuse in mod constant degradarii produse de nisipul si praful aduse de incaltaminte, in timp ce podelele bucatariilor, barurilor si cafenelelor se degradeaza in special din cauza ingredientelor varsate.
Carpetele THORAX 15, THORAX 9, RAINSTOPPER, TROPHEO, PRISMA, MATADOR, DIMENSION, RINOTAP, SMART, SUPER ZITA, ANTISLIP, SAFETY MAT, SAFETY WALK cu sistemul antipraf au o textura speciala din fibre de nylon rasucite si vulcanizate pe suport de cauciuc. Sistemul permite retinerea prafului si lichidelor in interiorul carpetei. Un metru patrat dintr-o astfel de carpeta poate absorbi pana la 4,5 litri de praf si umezeala.
Gama de carpete oferita variaza de la modele standard, la modele personalizate cu sigla companiei dumneavoastra, mesaje publicitare sau chiar urari. Proprietatile de disipare a curentului static, recomanda folosirea acestor carpete in ascensoare si lifturi. Carpeta este recomandata in spatiile destinate preparii alimentelor, in bucatarii, datorita functiilor lor antimicrobiene si anti-oboseala.
Gama noastra variata de carpete combinata cu serviciile de schimbare, curatare si intretinere a carpetelor va reduce costurile dumneavoastra destinate curateniei. Reprezentantii nostri ofera consultanta individuala, pentru a gasi combinatia de amplasare, culoare, marime potrivita nevoilor dumneavoastra.

Din aceeasi categorie cu PRES PERSONALIZAT ANTI PRAF-LOGO MATS


Cuvinte cheie: mobila bucatarie, accesorii bucatarie, pres antipraf, carpete antimicrobiene