Newsletter  

Mobila

PACIFIC-BLATURI MODULARE, PLINTA SI CHIUVETA DIN CORIAN


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - PACIFIC-BLATURI MODULARE, PLINTA SI CHIUVETA DIN CORIAN

PACIFIC-Blaturi modulare,plinta si chiuveta din material compozit Corian produs al gamei design.Corian este o suprafata decorativa de inalta performanta,bazata pe o combinatie de aluminiu si polimeri acrilici.Punctul forte al acestui material este versalitatea sa,acesta putand lua aproape orice forma.Astfel,Corian-ul poate fi utilizat ca suprafata plana sau curba,pentru mobilier sau placari de pereti interiori sau exteriori.Produsul este disponibil intr-o paleta larga de culori(peste 100 de culori).Corian este un compozit de calitate superioara, cu o rezistenta foarte mare,comparabila cu cea a pietrei insa usor de prelucrat.Este un produs solid si omogen care poate fi folosit pentru confectionarea de obiecte sanitare- a chiuvetelor si lavoarelor de orice dimensiuni, simple/duble,potrivite oricarui tip de instalatii.Corianul este usor de curatat,folosindu-se doar apa si detergenti obisnuiti de curatare.Arsurile de tigara,polenul de flori sau produsele cosmetice pot fi inlaturate cu usurinta prin folosirea unor produse abrazive.Datorita faptului ca este un material neporos rezista la aparitia petelor de murdarie.Pentru mai multe detalii accesati site-ul firmei:www.baie-bucatarie.ro sau consultanta directa la nr.telefon:0722202178.

Din aceeasi categorie cu PACIFIC-BLATURI MODULARE, PLINTA SI CHIUVETA DIN CORIAN


Cuvinte cheie: bucatarie, chiuvete bucatarie, pacific-blaturi modulare, plinta corian, chiuveta din corian, compozit, mobilier bucatarie, mobila bucatarie