Newsletter  

Mobila

BLAT BUCATARIE TERMOREZISTENT COMPOZIT

Pret 0,00 RON (TVA inclus) *

De la PACIFIC ADFI SERV COM SRL - Bacau

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - BLAT BUCATARIE TERMOREZISTENT COMPOZIT

Garantie - 5 ani


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - BLAT BUCATARIE TERMOREZISTENT COMPOZIT

Blaturi de bucatarie din materiale compozite CORIAN
Blat de bucatarie corp comun cu chiuveta din material compozit CORIAN.
Produs al gamei design, Corian este o suprafata decorativa de inalta performanta, bazata pe o combinatie de aluminiu si polimeri acrilici.
Punctul forte al acestui material este versatilitatea sa, acesta putand lua aproape orice forma. Astfel, Corian-ul poate fi utilizat ca suprafata plana sau curba, pentru mobilier sau placari de pereti la interior sau exterior.
Produsul este disponibil intr-o paleta larga de culori(peste 100 de culori).
CORIAN este un compozit de calitate superioara, cu o rezistenta foarte mare, comparabila cu cea a pietrei insa usor de prelucrat. Este un produs solid si omogen care poate fi folosit pentru confectionarea de obiecte sanitare - a chiuvetelor si lavoarelor de orice dimensiuni, simple/ duble, potrivite oricarui tip de instalatii CORIAN este usor de curatat, folosindu-se doar apa si substante obisnuite de curatare. Arsurile de tigara, polenul de flori sau produsele cosmetice pot fi inlaturate cu usurinta prin folosirea unor produse abrazive. Datorita faptului ca este un material neporos, rezista la aparitia petelor de murdarie


Cuvinte cheie: blaturi de bucatarie din materiale compozite, blaturi de bucatarie, materiale compozite, mobila bucatarie, blat bucatarie, blaturi, bucatarie, corian, compozit, blat, mobila