Newsletter  

Decoratiuni

PERDELE SI DRAPERII DE LUX

Pret 150,00 RON (nu contine TVA) *

De la NikyDecor.ro - Constanta

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - PERDELE SI DRAPERII DE LUX

Perdele de lux la comanda, Perdele matase, Draperii romane, Draperii black-out. Showroom perdele si draperii. Materiale, sisteme de prindere, masuratori, creatie si montaj. Eleganta si rafinamentul unui living le ofera draperiile si perdel ele care completeaza stilul amenajarii. Colectiile noastre de perdele si draperii sunt concepte ale celor mai renumiti designeri din UE (Mario Caveli, Jover) care au armonizat culoarea cu tesatura, incepand de la matase naturala, brocard de cea mai inalta calitate, jaquard, insertii fine de broderie, organza, pana la tesaturi naturale, intr-o varietate de culori. Pentru a plasa o comanda de perdele si draperii in Constanta accesati site-ul nostru web : Perdele moderne living .


Cuvinte cheie: textile, perdele, draperii, perdele si draperii de lux, perdele de lux la comanda, perdele matase, draperii romane, draperii black-out