Newsletter  

Materiale

Decoratiuni

AMENAJARI INTERIOARE CASE MODERNE-NOBILI INTERIOR DESIGN

Pret 12,00 EUR (nu contine TVA) *

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - AMENAJARI INTERIOARE CASE MODERNE-NOBILI INTERIOR DESIGN

Numeroase persoane prefera stilul modern
atunci cand vine vorba despre amenajarea casei. Este simplu si atemporal si vine cu o multime de fatete. Calmul si ambianta stilului modern se pot face resimtite si in cele mai mici colturi ale casei.

Dar nu stii cum sa iti amenajezi casa intr-un stil rustic? Iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.

Intr-o amenajare in stil rustic, mobilierul trebuie sa fie rustic, podeaua din lemn, culorile deschise si materialele naturale. O amenajare interioara simpla si cat mai confortabila este tipica pentru stilul rustic.

Daca vrei sa vii cu o tusa campeneasca pentru casa ta, vino cu niste accesorii din lemn lejer, in culori cat mai dulci cu niste motive florale subtile.

Parchetul este ideal pentru un stil rustic in casa ta. Daca alegi acest tip de sol, cel mai bine ar fi sa alegi peretii in nuante pamantii. Vei obtine un stil atat natural cat si original.

Dar daca din contra, peretii sunt din caramida sau din piatra, cel mai bine ar fi sa alegi un sol din gresie alba. Casa ta nu va mai parea astfel atat de sobra.

La ferestre nu uita sa pui mereu niste perdele albe cat mai fine. Acestea pot sa fie chiar brodate pentru un aspect si mai rural.

Pune si plante in unele locuri strategice ale casei- sufragerie, intrare, balcon. Plantele sunt cele care vor veni cu mai multa viata pentru interiorul tau si vor veni si cu o latura rustica.

Alege un mobilier nou sau vintage. Si asta atat pentru bucatarie, pentru dormitor sau pentru baie. In functie de pereti acesta trebuie sa fie in tonuri inchise sau deschise. Decoratiunile, proasoapele, accesoriile, trebuie sa fie calduroase si dulci. Vei obtine astfel nota rustica pe care ti-o doresti.

Nu trebuie sa exagerezi cu decoratiunile, decorul sa fie cat mai sobru. Un mediu primitor si natural se poate obtine doar prin simplitate.
http://www.nobili-interior-design.ro

Din aceeasi categorie cu AMENAJARI INTERIOARE CASE MODERNE-NOBILI INTERIOR DESIGN


Cuvinte cheie: casa stil rustic, mobilier nou sau vintage