Newsletter  

Materiale

Mobila

MOBILA BUCATARIE CLIVIA

Pret 5466,00 RON (TVA inclus) *

De la SC SVEA GRUP SRL - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - MOBILA BUCATARIE CLIVIA

Dimensiuni - la comanda cm

Garantie - 2 ani* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - MOBILA BUCATARIE CLIVIA

Mobila de bucatarie Clivia se remarca prin echilibru intre clasic si functional, usi profilate, pilastri, elemente glazurate prin tehnica Tiffany, sertare late si adanci, si posibilitatea montarii blatului de kerock ( granit compozit ) pe 2 nivele in cadrul elementului central ( insula ).
Mobila de bucatarie Clivia poate fi o combinatie dintre culoarea placuta a vaniliei si cea a fagului cu elemente originale cum ar fi cosuri din impletituri de rachita, astfel facand trecerea lina din bucatarie in sufragerie.
Prin combinarea elementelor bucatariei Clivia putem crea o atmosfera minimalista si calda in acelasi timp, caracteristica locuintelor de vacanta de pe malul marii sau din inima muntelui.
Pretul este valabil pentru compozitia standard de 2.5 m liniari

Din aceeasi categorie cu MOBILA BUCATARIE CLIVIA

MOBILA BUCATARIE CLIVIA

MASUTA CAFEA

Pret: 397,00 RON

MOBIROM


Cuvinte cheie: mobila, bucatarie, clivia, clasic, functional, usi, pilastri, glazurate, tiffany, sertare, blat, kerock, mobila bucatarie