Sapte idei de decoratiuni personalizate pentru casa ta

De multe ori, obiectele decorative personalizate pot schimba cu totul atmosfera dintr-o locuinta, oferind un aer mult mai cald si mai primitor. Asa ca, daca vrei sa te bucuri de un ambient placut si confortabil la tine acasa, poti incerca sa iti reamenajezi camerele, adaugand si cateva decoratiuni personalizate, care sa aiba o semnificatie aparte pentru tine.

idei de decoratiuni personalizate pentru casa ta

Sursa foto: https://unsplash.com/

Iar daca ai nevoie de inspiratie, iata cateva idei de obiecte decorative pe care le poti personaliza foarte usor!

Alege un tablou canvas

Daca esti colectionar de arta si esti pasionat de pictura si de fotografie, ai putea acorda o atentie deosebita peretilor din living, pe care ii poti personaliza intr-un stil unic. Astfel, poti fi inconjurat in fiecare zi de picturi si imagini care te inspira si care iti ofera o stare de bine. Poti opta pentru tablouri canvas personalizate cu fotografiile tale sau pentru tablouri care reproduc picturi celebre. Iar, daca vrei sa adaugi mai multa culoare in incapere, poti opta pentru un tablou abstract cu nuante vibrante.

De asemenea, poti crea un intreg perete tip galerie, pana la tavan, astfel incat sa creezi iluzia unui spatiu mai mare. Iar pentru a decora intreaga incapere intr-un mod cat mai inedit, poti alege tablouri de diferite dimensiuni, astfel incat sa creezi un efect de tip mozaic.

Lumanari parfumate

Intotdeauna poti schimba atmosfera din locuinta cu cateva lumanari parfumate, exista diferite firme care produc lumanari personalizate, astfel incat sa iti poti alege singur aromele favorite. Daca iti plac mixurile de note lemnoase sau cele dulci si intense, poti veni intotdeauna cu noi idei de combinatii de arome, potrivite pentru casa ta. Apoi, poti cauta un producator de lumanari parfumate personalizate, pentru a comanda produsele pe care ti le doresti.

Perne decorative

Ti se pare ca atmosfera din living este prea anosta? Poate ca e momentul sa aduci un plus de culoare camerei, cu ajutorul unor perne decorative. Insa, va trebui sa le alegi in functie de celelalte nuante din incapere, astfel incat sa creezi un contrast placut. Iar daca vrei sa adaugi o nota personala intregii amenajari, poti opta pentru perne personalizate, pe care poti imprima diferite imagini sau fotografii cu cei dragi sau cu animalul tau de companie.

Un covoras personalizat

Un alt obiect decorativ pe care il poti personaliza pentru locuinta ta este covorasul de la intrare, pe care poti imprima diferite mesaje de bun venit sau chiar numele familiei tale. Cu siguranta oaspetii tai vor fi incantati sa fie intampinati la intrare, cu un astfel de covoras vesel, care va transmite un sentiment de ospitalitate.

Ghivece personalizate

Intotdeauna plantele aduc un plus de culoare si de prospetime in orice casa, asa ca poti alege cateva ghivece cu flori pentru living sau pentru bucatarie, pe care le poti personaliza cu diferite mesaje sau cu stickere colorate. De asemenea, poti alege sa iti personalizezi ghivecele si cu ajutorul unor vopseluri speciale, pictand motive traditionale sau forme abstracte.

Un ceas de perete personalizat

Ceasurile de perete sunt intotdeauna un obiect decorativ inedit, mai ales daca alegi un model interesant, care sa se potriveasca perfect cu designul casei tale. Iar daca vrei sa iesi in tiparele clasice, poti alege un ceas simplu, pe care il poti personaliza cu o fotografie preferata sau cu un mesaj amuzant, care sa iti aduca aminte de familie si de cei dragi.

Fotografii in rama

Cu siguranta ai o multime de fotografii frumoase din vacante, asa ca poti profita de toate aceste amintiri si le poti transforma in obiecte decorative pentru casa ta. Po?i schimba cu totul ambientul din living, daca alegi cateva rame foto din lemn sau din metal si cateva fotografii care au o semnificatie aparte pentru tine.

Daca vrei sa iti redecorezi apartamentul, poti tine cont de sugestiile pe care ti le-am oferit, pentru a-ti amenaja casa intr-un stil original, adaugand o nota personala intregului design.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

PAT AMOS FERRARA-ROZ, 120x200 CM

Pret: 710,99 LEI 565,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!