Cum sa-ti modernizezi bucataria? Top 4 idei care o vor transforma total

Majoritatea trendurilor de decor, care sunt acum la moda, se bazeaza pe culori neutre precum alb sau negru, in combinatie cu o pata de culoare. Bucatariile sunt locul in care se poate petrece cel mai mult timp, mai ales daca aveti la dispozitie un spatiu mare sau o bucatarie open space. Asadar, trebuie facuta dupa propriul plac.

Modernizare bucatarie

Bucataria ta iti da o stare de neliniste si claustrofobie? Nu mai ai motivatie sa gatesti din cauza decorului anost? Nu va impacientati! Nu sunteti singurii. Majoritatea oamenilor din Bucuresti si din tara, dispun de un spatiu destul de mic. Asa ca, citeste acest articol pana la final pentru a-ti renova bucataria dupa placul tau.

Iata 4 idei de renovare si modernizare pentru bucataria ta

1. Vopseste peretii intr-o noua culoare

Culorile pot sa aiba un anumit efect asupra subconstientului unei persoane. De aceea, este de evitat proeminenta culorii gri. Aceasta induce depresie si anxietate. Culorile care pot sa lumineze o bucatarie sunt nuantele de alb. Acestea resping toate culorile spectrului luminii, in acest fel dand impresia de profunzime.

Un alt touch foarte elegant pentru o bucatarie este conceperea unui perete care sa iasa in evidenta. Acest perete se poate face pe partea cu blatul de lucru. Se pot combina culori care sa se asorteze cu mobila, poti sa folosesti o alta vopsea care sa fie texturata sau poti achizitiona benzi led care se pun sub dulapurile suspendate. In acest fel, se creeaza o alta atmosfera, mult mai primitoare in bucataria ta.

2. Instaleaza o masa sau o insula

Masa ar trebui sa fie piesa principala a bucatariei tale. Aceasta incapere este proiectata sa gatesti si sa mananci. Deci, este normal ca masa sa fie plasata in centrul atentiei. In general, o masa de sticla se asorteaza cu orice design ales pentru bucatarie. Dar, poti opta pentru diferite blocuri cu insertii, in combinatie cu un picior de masa central, astfel poti sa incorporezi diferite elemente si nuante intr-un singur loc. Daca esti in cautarea unor accesorii de mobila, pentru orice camera a casei tale, viziteaza site-ul oscardeko.ro, ca sa obtii cele mai bune oferte.

3. Schimba blatul mesei

Daca ai posibilitatea de a schimba blatul mesei, aceasta este o alegere foarte buna. Poti alege un blat care are insertii, in acest mod aducand o alta textura bucatariei tale. Un blat mat este varianta cea mai buna pentru orice bucatarie deoarece este foarte usor de curatat. Nu iti trebuie solutii speciale, iar uzura nu este foarte usor vizibila. Acesta prezinta mai multe avantaje, dar principalul este infrumusetarea bucatarie.

4. Ai grija la detalii

Prin accesorizarea bucatariei poti sa imbunatatesti aspectul estetic al spatiului tau. La moda in ultimul timp sunt accentele aurii, in special ustensilele. Au un aspect premium ce te vor face sa simti ca esti la cel mai stilat restaurant din Romania. Pe langa ustensile, poti incorpora alte accesorii, precum stative, o scrumiera cu un model interesant sau chiar un mic tablou, pe care cu siguranta il vei admira in timp ce mananci.

In concluzie, daca nu te mai simti bine in propria ta bucatarie, acela este semnalul de a porni aceasta miscare de renovare. Trebuie sa faci totul sa fie pe gustul tau! Asa ca noteaza aceste idei pentru a face alegeri cat mai bune si stilate.

Sursa foto: unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

TABLOU CANVAS WILD POPPIES, 50x100 CM

Pret: 108,29 LEI 77,43 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!