Cum contribuie husele de pat la prevenirea alergiilor si la mentinerea unui somn de calitate?

Daca lenjeria de pat poate fi schimbata rapid, nu acelasi avantaj il ofera si salteaua de pat. Aceasta se dovedeste mai costisitoare si mai dificil de intretinut. O husa de pat corespunzatoare te va ajuta sa-i prelungesti durata de viata, sa ii mentii aspectul ca nou si sa te bucuri non stop de prospetimea patului si confortul maxim.

Huse protectie saltea

Husele de protectie sunt cearsafuri care acopera salteaua si sunt dotate cu elastic pe margini pentru a se fixa cat mai bine de-a lungul saltelei. Husele de protectie sunt universale si se pot adapta dupa orice tip de saltea.

Sunt husele de saltea o necesitate sau un moft?

Iata care sunt cele mai importante beneficii pe care ti le asigura husele de pat

  • Protejeaza impotriva petelor

    Salteaua nu e asa usor de curatat si cu siguranta ai prefera sa o ai impecabila si fara urme pentru cat mai multa vreme. Husele de pat de la Fabrica de Asternuturi sunt ideale in special pentru familiile cu copii, persoanele care transpira excesiv, pentru cei care obisnuiesc sa manance in timp ce se relaxeaza la film sau pur si simplu, pentru toti cei care prefera un mediu igienic pentru odihna.

  • Tine la distanta microorganismele si impuritatile

    Persoanele care au alergii la praf sau acarieni, intampina neplaceri in timpul somnului din cauza alergiilor. Salteaua acumuleaza praf, acarieni sau mucegai, oricat de mult am igieniza camera de dormit. Este de preferat sa folosesti articole pe care sa le schimbi oricand e nevoie, sa le cureti frecvent si sa le asezi la loc si fara efort.

  • Prelungeste viata saltelei

    Media de viata a unei saltelei variaza intre 4-9 ani. In plus, utilizarea necorespunzatoare ii poate reduce durata de viata si ii scade considerabil proprietatile. De ce sa nu apelezi la un accesoriu de pat si sa te bucuri de salteaua ta in conditii optime? O husa elastica mentine igiena patului, conserva calitatile saltelei si elimina riscul pe care agentii patogeni il au asupra sanatatii tale.

De ce sa inlocuiesti cearsaful clasic de pat cu o husa elastica?

Huse protectie saltea

Cearsaful obisnuit se deranjeaza in timpul somnului si se aduna sub tine. Husa de pat imbraca la fix salteaua, acoperind atat fata, cat si lateralele. Husele sunt simplu de inlocuit, se curata cu detergent obisnuit si sunt concepute pentru toate tipurile de saltea. Mai mult, husele vin insotite de fete de perna cu acelasi imprimeu, transformand astfel camera de odihna intr-un spatiu estetic si confortabil.

Ce trebuie sa iei in calcul inainte sa achizitionezi husa pentru pat?

Ca orice articol pentru pat, husele de protectie trebuie sa respecte cateva criterii inainte sa iei o decizie.

  • Modelul trebuie sa serveasca anumitor necesitati

    Cele mai recomandate huse de pat sunt cele din bumbac. Acestea tin la distanta umezeala, acumularea prafului, se pot spala cu orice solutie de rufe si au avantajul de a se usca rapid.

  • Respecta dimensiunile patului si verifica materialele la care ai alergii

    Masoara lungimea si latimea saltelei inainte sa comanzi un model anume. Nu neglija importanta materialului! Tu stii cel mai bine care sunt materialele care iti provoaca alergii sau iritatii pe piele. In consecinta, investeste in alte tipuri de materiale, astfel ca tu sa te bucuri in totalitate de un somn de calitate.

  • Stabileste un buget

    Cele mai populare si cele mai rezonabile ca pret sunt husele din bumbac si cele impermeabile. Daca dispui de un buget mai mare, atunci te poti orienta catre cele din lana sau bambus.

Husele sunt investitii inteligente si pe o perioada nedeterminata, deoarece o husa este de zeci de ori mai ieftina decat o saltea. Sa previi este mai intelept decat sa remediezi deteriorarile provocate de neglijenta.

Sursa foto: pixabay.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

FOTOTAPET AUTUMN FOREST

Pret: 229,00 LEI 126,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!