Newsletter  

Mobila

Mobila si decoratiuni » CREATIVESTORE

Creativestore

Contacteaza firma acum!

Adresa: Aleea Pietii, nr 5

Tg-Jiu, Gorj

Mobil: 0728159528

Web: www.creativestore.ro

E-mail: contacteaza firma

Contact: Boricean Petre-Cristian

Descrierea firmei Creativestore:

Suntem CREATIVESTORE… si avem ceva special pentru voi:

Suntem un boutique specializat in vanzarea de accesorii pentru decoratiuni interioare, accesorii prezentate sub forma de stickere decorative care se aplica pe suprafete precum: pereti, sticla, faianta, lemn sau diverse obiecte.

Ambitiile noastre sunt urmatoarele: vrem in primul rand sa oferim o metoda ieftina si originala de a redecora interiorul locuintei, fara prea mari eforturi sau deranj. Stickerele noastre se aplica usor si pot schimba radical aspectul casei dumneavoastra. Sunt originale, amuzante, extrem de good-looking si ieftine.

Dorinta noastra este de a transforma decoratiunile interioare in ceva accesibil pentru toate bugetele si gusturile, ea izvorand din pasiunea pentru culori, pentru forme si pentru frumuseatea care rezulta prin combinarea celor doua.

Stickerele noastre va pot transforma locuinta intr-un loc plin de culoare si armonie. Copii vor fi innebuniti dupa ele, toti cei care va vor calca pragul va vor invidia iar voi veti fi placut surprinsi de felul in care stickerele noastre schimba ambianta si aspectul casei voastre.

Unde se pot folosi stickerele noastre? Se folosesc in locuinte, birouri, restaurante, cluburi, gradinite, cabinete medicale, masini, vitrine.

» Vizualizeaza toate ofertele firmei Creativestore

Domenii de activitate - firma Creativestore:

  • Decoratiuni