Newsletter  

Mobila

Mobila si decoratiuni » HARMONY DESIGN SRL

Harmony Design Srl

Contacteaza firma acum!

Harmony Design Srl

Adresa:

Bucuresti, Bucuresti

Mobil: 0756199089

Web: www.harmonydesign.ro/

E-mail: contacteaza firma

Descrierea firmei Harmony Design Srl:

Harmony Design este prima companie din Romania specializata exclusiv pe mobilier outdoor de calitate. Infiintata la inceputul anului 2008, Harmony Design a introdus pe piata locala branduri de prestigiu din segmentele lux si premium: Manutti Collection si Gerhard Welzel - Collections, precum si branduri de accesorii OUTDOOR, FatBoy si NAMGRASS.
Harmony Design iti propune sa scrii povestea clipelor de relaxare inconjurat de piese de mobilier outdoor cu un design minimalist, urban. Piesele de mobilier Manutti Collection si Gerhard Welzel Collection traseaza un continuum menit sa induca o stare de liniste, de relaxare profunda. Formele moderne si functionalitatea fiecarei componente asigura o trecere lina catre zona de indoor.
Datorita proprietatilor materialelor mobilierul va rezista temperaturilor extreme, ploilor si ninsorilor de peste iarna. Mobilierul pentru terase are o structura metalica din otel electro-polizat, perne acoperite cu textalen si spuma cu uscare rapida, aluminiu anodizat si sticla ceramica.
In completarea solutiilor de amenajare, Harmony Design pune la dispozitie iarba artificiala marca NAMGRASS, disponibila in 6 game. Iarba artificiala NAMGRASS poate fi intrebuintata pentru: sporturi pe gazon artificial acasa sau in cadrul unei institutii (scoala, terenuri pe care se desfasoara competitii), hobby-uri si timp liber: gradini, terase, spatii expozitionale&targuri, piscine, imprejurimi, hoteluri si spatii indoor.
Solicitari cotatii preturi si mostre gratuite: Tel +400756199089 sau elena.suciu@namgrass.com /
info@namgrass.com / elena.suciu@harmonydesign.ro


» Vizualizeaza toate ofertele firmei Harmony Design Srl

Domenii de activitate - firma Harmony Design Srl:

  • Decoratiuni
  • Mobilier de gradina