Newsletter  

Mobila

Decoratiuni

Mobila si decoratiuni » SC TREND FURNITURE SRL

Sc Trend Furniture Srl

Contacteaza firma acum!

Sc Trend Furniture Srl

Adresa: Str. Braniste nr. 25B, 407310 Gilau

Cluj Napoca, Cluj

Tel. fix: 0264371540

Mobil: 0752190884

Fax: 0264371540

Web: www.trendfurniture.ro

E-mail: contacteaza firma

Contact: Raluca Baciu

Descrierea firmei Sc Trend Furniture Srl:

TRENDFurniture este cel mai important furnizor de mobilier profesional pentru industria HoReCa din Romania. Cu sediul in localitatea Gilau, Cluj-Napoca, acoperim intreaga tara, oferind astfel clientilor noastri posibilitatea de a-si amenaja locatiile intr-un mod individual.

TRENDfurniture este recuoscuta pentru atitudinea profesionista si calitatea produselor promovate. Abordam fiecare proiect de amenajare interioara sau exterioara in mod individual, oferind astfel clientilor noastri un mobilier personalizat, pe masura nevoilor lor. Astfel spus, ne adaptam oricarui spatiu.

Scopul nostru este de a oferi constant servicii, mobilier si solutii de amenajare de cea mai buna calitate. Promovam inca de la inceputul activitatii noastre o politica de inovare continua, dezvoltand si furnizand colectii noi alaturi de posibilitatea de a crea un mobilier personalizat pentru a satisface si cele mai exigente cereri.
Pentru noi, fiecare comanda este importanta. Dorim sa dezvoltam cu fiecare dintre dumneavoatra relatii solide si durabile.

Principiul nostru este sa privim cu incredere spre viitor iar colaborarea cu clientii nostri actuali sau cei noi sa se realizeze intr-un mod profesionist si prietenos.

O imagine noua si plina de viata.
Un stil de viata, la un pret incantator!
Acestea sunt cuvintele cele mai simple ce definesc TRENDfurniture.
» Vizualizeaza toate ofertele firmei Sc Trend Furniture Srl

Domenii de activitate - firma Sc Trend Furniture Srl:

  • Mobila si mobilier
  • Decoratiuni
  • Mobilier de gradina