Newsletter  

Mobila

Decoratiuni

Mobila si decoratiuni » DESIGN CORNER

Design Corner

Contacteaza firma acum!

Adresa: B-dul Pache Protopopescu, aleea Plutonier Vasile L

Bucuresti, Bucuresti

Tel. fix: 0726225419

Mobil: 0726225407

Web: www.aura.houseline.ro/

E-mail: contacteaza firma

Contact: Aurelia Filip

Descrierea firmei Design Corner:

Din 2011 Design Corner va pregateste o noutate , cursuri de design interior pentru adevaratii pasionati de design.

Tii minte cand erai mic/mica si mazgaleai peretii iar parintii te certau? Tapetul poate fi in stil urban, inspirat din graffiti-ul tau de la varsta de cinci ani sau de pe metroul care te duce in statia a€śArmata Poporuluia€ť. In mijlocul incaperii o masa, care de fapt este facuta dintr-un cufar, un loc bun de a ascunde lucrurile ce vrei sa fie ascunse. Un iaz cu ratuste si nuferi pe masa ta, sunt de fapt un set de vase pentru mancarea chinezeasca. Sofa pe care dormi acum este o cada vintage (adica de la bunica) decupata si plina de perne. Cuierul este fireste metalic, amuzant si original, inspirat parca din copacul Baobab. Rafturile nu fac altceva decat sa ofere interiorului senzatia de spatiu practic, pentru ca celulele pe care iti poti aseza carti si haine sunt de fapt ingenios create din siraguri rezistente si policioare care se pot imbina cum doresti. Practic si modern, raftul pentru CD-uri si DVD-uri, carti sau reviste sta independent si se roteste 360 de grade. Cat de frumoas este sa creezi singur o ambianta de neuitat!

Pornind la drum cu acest sentiment si gandindu-ma la toate lucrurile frumoase din viata mea si la oamenii pe care i-am atins prin aceasta meserie, dar mai ales la cei pe care vreau sa ii ating pe viitor si sa se simta transformati de intalnirea cu acest univers minunat, am pregatit cursurile de design interior pentru adevaratii pasionati, atat cei care vor sa isi decoreze locuinta cat si cei care vor sa urmeze o cariera in domeniu dar nu stiu de unde sa inceapa.

Primul Modul a€ť Designul rezidentiala€ś ce va incepe de la sfarasitul lunii februarie a€“ inceputul lunii martie, va fi urmat de Modulul2 a€śDesignul comerciala€ť , acestea sunt primele din serie si contin o introducere in principalele subiete cheie ale designului interior: Stiluri, Tendinte, Idei si materiale inovatoare in design, Proiectare de mobilier, Brieful de client, Tips & Tricks, Bricolajul si hand made-ul Designeri celebri etc , pe langa informatia practica vom exersa impreuna formule de prezentare pentru clientii nostri .

Invitatii surpriza ai cursului, de fiecare data altii, va vor impartasi din experienta acumulata in ani de lucru in diverse subdomenii ale designului: arhitecti, artisti plastici, dealeri de mobilier, manageri ai unor afaceri de succes si alti consultati de specialitate va vor sta la dispozitie pentru dupaamieze instructive si amuzante in care speram sa creem mai mult decat o scoala, sa creem impreuna o comunitate, o familie, un grup de referinta pentru toti cei prezenti.

Aceste cursuri vor fi urmate de ateliere si workshop-uri in care vom detalia zone ale locuintei, colturi expresive a€śhotspota€ť-uri ale cafenelelor, barul ca centru al vietii sociale, draperii neconventionale si cum sa facem drapaje spectaculoase cu buget mic etc.

Sper ca entuziasmul meu in legatura cu aceste cursuri sa fie dublat de interesul de implicarea voastra , de aceea astept oricand sugestii de cursuri noi, de materiale despre care ati dori informatii, orice e de folos, totul este facut pentru voi si din pasiune pentru design.

Pentru inscrieri , comentarii, intrebari si sugestii va astept la adresele de mail office@houseline.ro, aurelia@houseline.ro si la numerele de tel 0726225407 si 0726225419. De asemenea puteti folosi formularul de Contact de pe site-ul nostru.

Va astept cu drag ,

Aurelia Filip

Designer de interior

Tel: 0726225407
» Vizualizeaza toate ofertele firmei Design Corner

Domenii de activitate - firma Design Corner:

  • Mobila si mobilier
  • Decoratiuni
  • Mobilier de gradina