FATA DE MASA TEFLONATA GASTRO HT, TEXTIL, CREM

149,90 LEI 139,90 LEI

FATA DE MASA TEFLONATA
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Fata de masa model: Gastro HT

Fata de masa este realizata din poliester 100%, ideala atat pentru uz casnic zi de zi sau ocazional, cat si pentru restaurante. Materialul din care este realizat acest produs este foarte usor de intretinut, nu se sifoneaza.

Materialul fiind teflonat are o rezistenta foarte mare la patare. In cazul in care se varsa lichid dureaza timp indelungat pana acesta patrunde in material, timp in care se poate sterge, pastrand astfel tesatura curata. La alegerea unei fete de masa va recomandam ca acesta sa depaseasca masa cu cel putin 15-20 cm, pe fiecare latura.

Densitate: 250 g/mp

Dimensiuni: 150x220 cm

Mod de intretinere:
Se recomanda spalarea la 40 OC, in cazuri de pete persistente se poate spala si la 60 OC. Nu recomandam folosirea de inalbitor. Nu uscati prin centifugare. Se poate calca la temperatura medie. Se poate curata chimic, cu orice solvent. Fetele de masa noi, colorate (mai ales cele inchise la culoare), pot contine particule de colorant, se recomanda ca prima spalare sa se efectueze separat.

Garantie - 6 luni