Trei elemente care pot face diferenta in amenajarile interioare

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai casa visurilor tale? Atunci cand amenajezi un spatiu, indiferent de marimea lui, trebuie sa iei in considerare mai multe elemente. In primul rand, modul in care eficientizezi spatiul pe care il ai. De altfel, trebuie sa ai o atentie sporita la piesele de mobilier pe care ti le doresti in casa, mai ales daca iti doresti ca acestea sa fie rezistente si sa ofere un design placut. Pe langa toate acestea, exista si cateva elemente care ar putea face diferenta in amenajarile interioare. In cele ce urmeaza, vei descoperi cateva dintre acestea.

Obiecte sanitare amenajare baie

Iata cateva elemente care te-ar putea ajuta la personalizarea spatiului

  • Elementele personalizate pot face diferenta in amenajarile interioare. Indiferent de cat de mic ar putea fi elementul respectiv, poate crea un design placut vizual, contribuind, in acelasi timp, la propria satisfactie ca totul este aranjat asa cum iti doresti. De exemplu, atunci cand doresti sa montezi un dulap si cauti accesorii de mobilier care sa se potriveasca gusturilor tale, exista o sumedenie de modele dintre care poti alege. Printre acestea se numara si manere din aluminiu de la Oscardeko, rezistente in timp si care vor oferi o eleganta mobilierului tau. Pot fi alese in functie de marime sau model, iar elementele vor indeplini un rol practic in amenajarile interioare.
  • Pe de alta parte, un alt element care ar putea face diferenta reprezinta oglinda. Desi este un obiect simplu, poate constitui un element principal intr-o amenajare interioare. De exemplu, poti amplasa o oglinda de podea in dormitor sau intr-un dressing, daca dispui de un asemenea spatiu. De altfel, daca doresti sa creezi o atmosfera in dressing, atunci cand iti alegi tinutele vestimentare si accesoriile pe care sa le porti, poti alege o oglinda cu instalatie LED. Poti alege temperatura de culoare, dar si nuantele care sa se propage in jurul oglinzii. Specialistii in amenajarile interioare recomanda o oglinda care sa aiba o lumina rece, pentru a vedea totul cat mai clar. In acelasi sens, si corpurile de iluminat pot face diferenta intr-un spatiu.
  • De asemenea, pentru a-ti personaliza spatiul cat mai mult, ar fi indicat sa amplasezi diverse decoratiuni sau tablouri in zonele care sunt goale. De exemplu, intr-un living in care ai montate o canapea, o masuta de cafea si un televizor, ai putea oferi o pata de culoare spatiului respectiv amplasand un tablou dreptunghiular deasupra zonei de relaxare. De cele mai multe ori, arta poate face diferenta intr-un spatiu. De aceea, poti alege tablouri care sa te inspire si care sa se potriveasca personalitatii tale. Odata amplasate intr-un living si chiar si intr-un hol mare, vor oferi o altfel de "energie" spatiului. Totodata, alte elemente care pot transforma un spatiu reprezinta vazele cu flori sau obiectele de arta.

Pe langa toate aceste elemente, mai poti personaliza un spatiu alegand nuante care sa te reprezinte. De exemplu, daca ai in dormitor un tapet floral, atunci asigura-te ca piesele de mobilier sunt in nuante deschise, pastelate. Este important sa nu creezi senzatia unui spatiu inchis sau mult prea incarcat. Amenajarea unui spatiu implica, de altfel, timp si buget. Insa, odata ce proiectul este finalizat, vei avea o satisfactie garantata!

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!