Cum sa-ti decorezi modern locuinta in 4 pasi simpli

Cu totii simtim nevoia unei schimbari, atunci cand vine vorba despre decorarea casei noastre. O schimbare este intotdeauna binevenita, deoarece ea ne poate creste gradul de confort si ne poate face sa simtim, cu adevarat, ca suntem acasa.

Decor casa moderna

Periodic, este indicat sa realizam anumite schimbari in casa noastra. Pe de-o parte, cu totii ne dorim ca aceasta sa fie in pas cu moda si sa fie admirata de persoanele care ne trec pragul, in vizita. Pe de alta parte, ne dorim ca locuinta sa fie confortabila si placuta, calduroasa si primitoare si sa evoce acel aer de camin pentru membrii familiei noastre.

Nu e deloc dificil sa imbini aceste doua rezolutii si sa reusesti sa obtii o amenajare moderna, dar si potrivita preferintelor si nevoilor celor dragi.

Prin urmare, iata cum poti realiza acest lucru, in doar patru pasi simpli

1. Foloseste-te cat mai mult de lumina naturala

O casa modern decorata este o casa unde se profita din plin de razele Soarelui. Oricat de scumpe si de interesante ar fi obiectele de mobilier sau de decor, ele nu vor fi evidentiate intr-un spatiu intunecos.

De asemenea, lumina naturala te poate ajuta sa economisesti energie si, de asemenea, sa creezi o atmosfera calda si ospitaliera, atat pentru familie, cat si pentru musafiri.

Nu uita sa optezi pentru perdele si draperii care pot fi stranse intr-o maniera placuta din punct de vedere vizual, pentru a lasa ferestrelor ocazia sa iti invadeze spatiul din casa cu lumina.

Din aceasta perspectiva, e important sa optezi pentru materiale usoare si in culori deschise, de preferat neutre, care nu se demodeaza usor si care sunt usor versatile.

2. Coltarele inca sunt la moda

Cu totii stim ca, prin anii 2000, nu exista living fara coltar. Ei bine, vremurile s-au schimbat, doar ca acest element de mobilier continua sa fie foarte la moda, chiar si printre persoanele care opteaza pentru un stil modern in amenajarea locuintei.

Desigur, de atunci si pana acum s-au schimbat modalitatile in care coltarele sunt readuse la viata. Exista o gama mai variata de optiuni privind forma, dimensiunea, culoarea, materialul. Practic, poate fi gasita solutia ideala de coltar, pentru orice spatiu si orice tip de design.

Daca te intereseaza un astfel de obiect de mobilier, poti arunca o privire peste gama de coltare Iconfort. Cei de la Iconfort.ro detin o paleta ampla de variante, din care sigur vei gasi solutia ideala pentru tine si nevoile pe care le ai.

3. Nu uita de flori

Spatiul prinde viata, atunci cand este ornamentat cu flori. Mai mult, din punct de vedere vizual poti mari spatiul respectiv, daca stii sa combini si sa asociezi anumite plante.

De exemplu, daca nu poti opta pentru un ghiveci, din cauza spatiului restrans, problema des intalnita in apartamentele mici din tara noastra, o solutie ar putea fi reprezentata de tablourile cu licheni.

Camera va parea mai aerisita, mai plina de viata si de culoare.

4. Oglinzile sunt prietenele tale

Dintr-o locuinta decorata modern nu pot lipsi niciodata oglinzile. Pe de-o parte, ele te ajuta sa creezi iluzia optica de spatiu mai vast, iar pe de alta, pot pune in evidenta anumite elemente de decor. De exemplu, e foarte interesant sa optezi pentru plasarea unei oglinzi in spatele unei masute amenajata cu diverse obiecte care dau culoare si personalizeaza incaperea. Coltul respectiv va fi pus in valoare si va parea mult mai extins decat este in realitate.

Nici nu mai trebuie mentionat, in plus, cat de utile sunt oglinzile, mai ales in zonele din casa cum ar fi holul de iesire, care ne ajuta sa mai aruncam o privire asupra tinutei noastre, inainte de a iesi din casa.

In cele din urma, nu uita ca, dincolo de trendurile in materie de decoratiuni, cel mai frumos accesoriu si element al casei tale e reprezentat de dragostea pe care o porti celor dragi si de zambetele tale si ale persoanelor iubite.

Sursa foto: unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

OGLINDA DECORATIVA VIOARA EA-11

Pret: 107,99 LEI 80,99 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!