Iata cum iti poti decora singur si usor propria casa

Problema renovarii si a schimbarii propriului habitat va sta mereu in mintea unui proprietar, deoarece oricine isi doreste sa aiba un mediu cat mai confortabil si modern. Deoarece renovarea casei tale poate fi costisitoare, fiind nevoie atat de muncitori calificati cat si de materiale de constructii care au devenit foarte scumpe in perioada actuala, acum ai o alternativa mai simpla pentru a deveni propriul tau designer interior si sa iti schimbi locuinta dupa propriul plac.

Decorare casa cu vopsea spray

Iata cateva sfaturi pentru a-ti infrumuseta casa

1. Alege alternative ieftine si usor de folosit

Deoarece in ziua de astazi exista mai multe optiuni din care poti alege cand ai de rezolvat o problema, pentru a vopsi un perete, un gard sau materialul lemnos din casa ta, nu mai este nevoie de trafalet, perie sau o galeata plina cu vopsea. Acum ai ocazia de a achizitiona un singur spray care iti va usura munca semnificativ, fiind usor de folosit si la un pret mult mai convenabil, iar pe site-ul celor de la Feyro.ro poti da un click pentru spray-ul vopsea, pentru a face cea mai buna alegere. Sigur vei gasi produsul de care ai nevoie.

2. Lucreaza curat si restrans, pentru a nu pierde prea mult timp curatand dupa aceea

Cel mai mare dezavantaj creat atunci cand doresti sa schimbi ceva in casa ta, indiferent ca este culoarea unui perete sau inlocuirea unui geam, este curatenia care urmeaza a fi facuta dupa ce renovarile s-au incheiat. Daca optezi pentru alternative mai simple si rapide, scurtezi total timpul pierdut curatand la final. De exemplu, daca alegi o vopsea spray, vei elimina protejatul mobilierului sau a parchetului, deoarece particulele de vopsea se aplica exact pe locul dorit, fara a fi nevoie de un trafalet sau o perie din care vor curge picaturi nedorite pe podea.

3. Exploreaza culorile si descopera artistul din tine

Vopselele de tip spray se pot gasi in orice culoare doresti si pot fi aplicate cu diferite design-uri pe suprafetele dorite. Gama de spray-uri are in portofoliul sau culori de la negru mat pana la alb, de la crem la violet, fiind destinate nu doar peretilor, ci si a mobilierului, tamplariei PVC dar si a metalului. Asadar, ai ocazia de a schimba in orice culoare doresti atat peretii tai, cat si a gardului sau a balustradei scarilor din curte, cu o simpla apasare de "buton", avand precizie si rezultate uimitoare.

4. Recicleaza si economiseste bani

In cazul in care ti se pare ca o piesa de mobilier nu se mai preteaza stilului casei tale, incearca sa nu o schimbi cu ceva nou, ci ofera-i o sansa si schimba-i culoarea. In acest mod, vei economisi atat bani, nefiind nevoie sa achizitionezi alta, cat si volumul de munca se va scurta. Spray-urile vopsea sunt disponibile intr-o gama larga de culori, iar una sigur se va potrivi cu piesa de mobilier pe care doresti sa o arunci.

Asadar, alege acum alternativa simpla de redecorat propria casa, utilizand spray-urile vopsea, disponibile in mai multe culori la preturi convenabile.

sursa foto: Unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

PENDUL AVONNI METAL TUQUOISE

Pret: 236,99 LEI 139,99 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!